Forex Factory (https://www.forexfactory.com/forum.php)
-   Trading Systems (https://www.forexfactory.com/forumdisplay.php?f=71)
-   -   My "Ultron" EA for GBPUSD H1 timeframe (https://www.forexfactory.com/showthread.php?t=840339)

arci11 Apr 2, 2020 6:25am | Post# 2301

Hello ! Transactions were on April 1::: - 75 points, today +35 points.

hhc Apr 2, 2020 12:59pm | Post# 2302

Hello ! Transactions were on April 1::: - 75 points, today +35 points.
I have 2 accounts, same version of ultron, same settings, in ICMarkets Account first operation closed in loss and second closed in profit, but in FXCM account there was only one operation that closed in profit after almost hitting SL by a few pips. I assume that the loss on icmarkets was because of a large spread.

Beren Apr 2, 2020 1:06pm | Post# 2303

I had only one with good profit, icmarkets raw spread

hhc Apr 2, 2020 1:09pm | Post# 2304

I had only one with good profit, icmarkets raw spread
Mine is standard, may i ask what is the size of your operation and how much they charged for the commission on that trade?

transmat May 4, 2020 4:33am | Post# 2305

1 Attachment(s)
The attached version is the very basic version given by Powel to the very first page. All I want someone to insert "MAGIC NUMBER" to this very basic mq4 version, please. Forgot to mention; so I can change the magic number via interface for other pairs. Note: I've already been using feex and paul version in the past . I've been to this testing journey with FEEX, Paul, emonts. GPBUSD is pain and depends on market conditions. I'm in the middle of testing something and struggling to use multiple pairs with this Powel version. Cheers {file}
Hello,
Here is the modified EA so that you can change the MagicNumber according to peers.
Good continuation.
ULTRON_OP_1.1.mq4

denniskubai May 5, 2020 2:38am | Post# 2306

Hello, do you have any settings or EA for MT5. Thanks

FX5Star May 20, 2020 12:11pm | Post# 2307

{quote} Same here, thank you to whom belongs the development of the EA, i think PaulDV (i am using PDV 1.06 version)
Hi hhc ,
are you use default setting on both 2 EAs (Lite & PDV 106)?

hhc May 20, 2020 12:47pm | Post# 2308

{quote} Hi hhc , are you use default setting on both 2 EAs (Lite & PDV 106)?
Hi,I use .set provided in the thread, I will upload for you I only use pdv version. Something that it is important a user pointed out if you use a raw spread account like provided by icmarkets the returns improve a lot. I was comparing 2 account one standard and another one raw and in several trades the standard closed prematurely

alexandroxon May 20, 2020 1:21pm | Post# 2309

{quote} Hi,I use .set provided in the thread, I will upload for you I only use pdv version. Something that it is important a user pointed out if you use a raw spread account like provided by icmarkets the returns improve a lot. I was comparing 2 account one standard and another one raw and in several trades the standard closed prematurely
what set files do you use

FX5Star May 21, 2020 12:28am | Post# 2310

{quote} Hi,I use .set provided in the thread, I will upload for you I only use pdv version. Something that it is important a user pointed out if you use a raw spread account like provided by icmarkets the returns improve a lot. I was comparing 2 account one standard and another one raw and in several trades the standard closed prematurely
Thanks for the reply.
The set file you mentioned is it from post #1575?
If not can you please share the one you are using?

pintubesarr May 22, 2020 3:02am | Post# 2311

{quote} Hello, Here is the modified EA so that you can change the MagicNumber according to peers. Good continuation. {file}
thank you so much

hhc May 28, 2020 9:22pm | Post# 2312

2 Attachment(s)
{quote} Thanks for the reply. The set file you mentioned is it from post #1575? If not can you please share the one you are using?
hi, this is the .set that i was using, i said was, because some days ago i stop using it, i finally find a strategy that works for me and i am trading manually.
I leave the .set and a screenshot of the last trades from the EA.
It was running with ICMarkets Raw Srpead.
See you
Ultron PDV106 hhc.zip
Click to Enlarge

Name: Screenshot1.png
Size: 41 KB

FX5Star Jun 1, 2020 8:09am | Post# 2313

{quote} hi, this is the .set that i was using, i said was, because some days ago i stop using it, i finally find a strategy that works for me and i am trading manually. I leave the .set and a screenshot of the last trades from the EA. It was running with ICMarkets Raw Srpead. See you {file} {image}
thanks mate

alexandroxon Jun 1, 2020 8:22am | Post# 2314

{quote} hi, this is the .set that i was using, i said was, because some days ago i stop using it, i finally find a strategy that works for me and i am trading manually. I leave the .set and a screenshot of the last trades from the EA. It was running with ICMarkets Raw Srpead. See you {file} {image}
Do you think this EA is profitable or not ???

Alicudi Jun 16, 2020 5:33am | Post# 2315

Where can I find good setting for the 1.06 MT4 version?

manuforex Jun 16, 2020 5:49am | Post# 2316

Where can I find good setting for the 1.06 MT4 version?
hi,
i use 70SL, 35 TP, risk depend on your preference
time 11-23
only change I made.
backtest from 2018 and see what you think

Alicudi Jun 16, 2020 6:17am | Post# 2317

4 Attachment(s)
{quote} hi, i use 70SL, 35 TP, risk depend on your preference time 11-23 only change I made. backtest from 2018 and see what you think
from 2018 is great
Click to Enlarge

Name: 2018.gif
Size: 23 KB
Click to Enlarge

Name: 2018.jpg
Size: 134 KB


but from 2010 to 2018 is not good...
Click to Enlarge

Name: 2010.gif
Size: 16 KB
Click to Enlarge

Name: 2010-1.jpg
Size: 128 KB


© Forex Factory