Forex Factory (https://www.forexfactory.com/)
-   Platform Tech (https://www.forexfactory.com/forum/69-platform-tech)
-   -   Indicator not displaying Data info (https://www.forexfactory.com/thread/76323-indicator-not-displaying-data-info)

matrixebiz Mar 18, 2008 4:07pm | Post# 1

Indicator not displaying Data info
 
2 Attachment(s)
What do you add to an Indicator to have it Display it's buffer info in the MT4 Data Window?
See pic, the Data buffer data for the 4TF LSMA indicator does not show its data.

Thanks
N4_TF_LSMA_Bar.mq4
Click to Enlarge

Name: no info.JPG
Size: 91 KB

magnumfreak Mar 18, 2008 9:44pm | Post# 2

the values will tell you nothing for this indicator. They don't relate to the ma value. they are just a value to position the correct color square in the right spot.

But to answer your question, normally you don't have to do anything. Not sure why this indicator is not reporting data to the data window.

matrixebiz Mar 18, 2008 11:48pm | Post# 3

Thanks for responding. I create my EA's using iCustom indicator calls so How can I use this indicator to create my EA? or do you know of another MTF LSMA indicator that does the same job but shows it's buffer status in the Data window?

magnumfreak Mar 18, 2008 11:52pm | Post# 4

since it is not reporting the data out I would just copy and paste the calculation functions into your EA. The code is fairly straightforward.

matrixebiz Mar 19, 2008 6:37am | Post# 5

But I'm just not sure how to tell the EA to read it and trade when I need it to?
That is to advanced for me

matrixebiz Mar 20, 2008 4:17pm | Post# 6

Any ideas?


© Forex Factory