Forex Factory (https://www.forexfactory.com/)
-   Platform Tech (https://www.forexfactory.com/forum/69-platform-tech)
-   -   Lotsize Calculator Indicator for the Trader (https://www.forexfactory.com/thread/581668-lotsize-calculator-indicator-for-the-trader)

Contrax Mar 5, 2016 6:52pm | Post# 1

Lotsize Calculator Indicator for the Trader
 
1 Attachment(s)
Hello, I use this Lotsize Calculator where you can put your SL Pips distance and your % of Risk. The indicator automatically is going to detect your current Capital and based with that you can know what Lotsize you must to use. GoodLuck!
LotsizeCalculator.ex4

Contrax Mar 5, 2016 7:46pm | Post# 2

1 Attachment(s)
Indicator with dynamic TP and SL.
money_manager_graphic_tool.ex4

bpran Jun 7, 2016 10:11pm | Post# 3

Hi,
care to share the mq4 file?

Thank you in advance

poruchik Jun 7, 2016 10:46pm | Post# 4

1 Attachment(s)
http://fxtouch.net/programs/plagin-mt4mm.html
2 mt4mm.rar

nullx8 Jun 16, 2016 9:23am | Post# 5

the "problem" is that the Stoploss does depend on the current (realtime) market situation ..
so its actually quite difficult to have a fixed stoploss via a mql Input .. as its will be different on each trade.

i just averaging this things .. but search for somethings useful as well.

its a tricky thing, since a order can not be changed (lotsize) and mt4 oes not know where you want to place toe order too ..
maybe sometings where you draw a aline .. but then again .. mt4 is very much not userfriendly in this things .. nothing has shortcuts .. making this kind of operations rather complicated.

even the crosshair has no shortcut, so you have to move the mouse all the way to the icon .. clicking it and mov all the way back .. while keep remembering the location where you wantet to messure before ...

so 1980ies ..


© Forex Factory