Forex Factory (https://www.forexfactory.com/forum.php)
-   Platform Tech (https://www.forexfactory.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   open all charts in my mt4 marketwatch by oneclick (https://www.forexfactory.com/showthread.php?t=571599)

RemonFxTrade Dec 23, 2015 11:25pm | Post# 1

open all charts in my mt4 marketwatch by oneclick
 
hello,

i'm searching for a way to open all mt4 charts found in my mt4 marketwatch by oneclick.

thanks

rofi93 Dec 24, 2015 1:47am | Post# 2

You can develop an EA for opening all charts. Then just attach the EA to any chart and it will open all charts for you.

honestknave Dec 24, 2015 6:33am | Post# 3

1 Attachment(s)
This is a script. You can assign a hotkey to it or just drop it on a chart.
Inputs are:

  1. Timeframe to use
  2. Template to apply

OpenMarketWatch.ex4


cyber1 Dec 24, 2015 6:59am | Post# 4

hello, i'm searching for a way to open all mt4 charts found in my mt4 marketwatch by oneclick. thanks
RemonFxTrade-
Open all the charts you want and then save as a profile.
http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=209494

RemonFxTrade Dec 25, 2015 12:49am | Post# 5

1 Attachment(s)
thanks all for answers very helpful, merry Christmas to all.
Name:  download.jpg
Views: 3191
Size:  7 KB

Forexpinbar Nov 3, 2016 6:15pm | Post# 6

This is a script. You can assign a hotkey to it or just drop it on a chart. Inputs are: Timeframe to use Template to apply {file}
Great script.thanks honestknave for making such an amazing script.It does the job very well and saves a lot of time opening chart windows..Can you share mt5 version?Thank you.

teymooriamir May 20, 2018 6:07am | Post# 7

hello
i want mq4 format of this "OpenMarketWatch.ex4" script.
would u please help me and send the code

Nicholishen May 21, 2018 2:17am | Post# 8

hello i want mq4 format of this "OpenMarketWatch.ex4" script. would u please help me and send the code
Inserted Code
for(int i=SymbolsTotal(true)-1; i>=0; i--)
      ChartOpen(SymbolName(i,true),PERIOD_H1);

JuanCarlosHB Jan 25, 2019 7:33am | Post# 9

You would have some code to only open a certain number of pairs
Thank you

Liovannix Jan 25, 2019 8:18am | Post# 10

1 Attachment(s)
You would have some code to only open a certain number of pairs Thank you
Here is an indicator to chose among the tradition 28 pairs which pairs you want. I am not sure if a solution was ever found as it most likely will close your mt4 in which case you will restart it again especially if your template have indicator that will be too heavy in resources.
Open Charts In Alphabetical Order Indicator.ex4

Liovannix Jan 25, 2019 8:32am | Post# 11

2 Attachment(s)
You would have some code to only open a certain number of pairs Thank you

This I believe you can pre-select the pairs you want and time frame. However it doesnt auto copy the template. You can use the second script to copy template to all open charts. Better still you can edit it if there are pairs you trade only.
OpenChartsv1.1.mq4
Copy template to all charts script.ex4

JuanCarlosHB Jan 25, 2019 8:10pm | Post# 12

Friend Thank you very much for your collaboration, I will try the scripts and I'll tell you, thank you very much again


© Forex Factory