Forex Factory (https://www.forexfactory.com/forum.php)
-   Trading Systems (https://www.forexfactory.com/forumdisplay.php?f=71)
-   -   Renko channel + Fast EMA = simple and profitable (https://www.forexfactory.com/showthread.php?t=564645)

henryloving Dec 1, 2015 10:07am | Post# 561

Hi mate, Some of us asked me in PM box about entry and exit rules of my Renko trading system. This PDF manual for those RENKO lovers. Thanking you, saiffx {image} {file}
Thanks Saiffx for sharing this nice system. it is clean and beautiful. Maybe it is a lot more to ask but is it possible for you to start a new thread for this system so we can follow you better?

Thanks, -Henry

saiffx Dec 1, 2015 10:14am | Post# 562

{quote} Thanks Saiffx for sharing this nice system. it is clean and beautiful. Maybe it is a lot more to ask but is it possible for you to start a new thread for this system so we can follow you better? Thanks, -Henry
Hi,
Thanks for nice idea.
Now i am working with the system.

Try to make it more accurate, effective.

REGARDS
saiffx

danndc Dec 2, 2015 7:15am | Post# 563

Hi, look at the combination of Renko + ADX + Stochastic. Currency pair: GBPUSD Renko size = 10 pips How to trade: 1. Take ADX sell signal only if both stochastic lines are below 50; 2. Take ADX buy signal only if both stochastic lines are above 50; 3. SL = 35 pips or valid signal in the opposite direction; 4. TP = 90 pips or valid signal in the opposite direction; 5. When profit reaches 20 pips , close 80% of the position (thus we guarantee small profit, even if SL is hit by the price action) For November 2015 - 14 winners and 1 loss. Not a bad...

hi sorry for bothering you,

where do you get the red and green line indicators? and how do you set them?

Imka Dec 2, 2015 7:17am | Post# 564

i have a question guys
when i open chart for the first time in 1h time frame and then put renko chart and after that i change the time frame to 15m will the renko stay working
because i wanna the feeding chart for another system can i do that or i need another clean chart ?

udeltaforex Dec 2, 2015 7:22am | Post# 565

danndc

this is not an indicator
I draw the lines, just for better illustration of the method

Best regards

kjg Dec 2, 2015 7:23am | Post# 566

1 Attachment(s)
{quote} hi sorry for bothering you, where do you get the red and green line indicators? and how do you set them?
RenkoStreetChannel.ex4

eurix Dec 2, 2015 7:37am | Post# 567

i have a question guys when i open chart for the first time in 1h time frame and then put renko chart and after that i change the time frame to 15m will the renko stay working because i wanna the feeding chart for another system can i do that or i need another clean chart ?

i am not sure what you mean, but the renko ea you only put on a 1 min chart and than you open the offlinechart and now you see renkobricks. you do not close the 1 min chart where the ea is on. if you want a 1 h or any other timeframe you have to open another chart.

http://prntscr.com/99g22o

Imka Dec 2, 2015 9:19am | Post# 568

{quote} i am not sure what you mean, but the renko ea you only put on a 1 min chart and than you open the offlinechart and now you see renkobricks. you do not close the 1 min chart where the ea is on. if you want a 1 h or any other timeframe you have to open another chart. http://prntscr.com/99g22o
i'm talking about the 1 min chart after making renko can i change the 1 min chart to 15m or 1h without affecting on renko chart

metta87 Dec 2, 2015 12:35pm | Post# 569

{quote} i'm talking about the 1 min chart after making renko can i change the 1 min chart to 15m or 1h without affecting on renko chart
I think you should leave it on a 1 min after making it.

wattaman Dec 2, 2015 10:21pm | Post# 570

1 Attachment(s)
Sorry to bother you guys with the same question. How do you strategy-test a renko EA? If it is possible
Click to Enlarge

Name: Untitled.png
Size: 106 KB
Can't understand how you choose M2 timeframe

Rammstein73 Dec 3, 2015 10:00am | Post# 571

1 Attachment(s)
Hi, there! So many words, and all automated trading about What about trade system itself? I have attached "3-screen method" to subj, and I test it now. I think that is more powerful tool!
Click to Enlarge

Name: Screenshot2.png
Size: 71 KB

AdamG Dec 3, 2015 12:48pm | Post# 572

1 Attachment(s)
Wooooo... i hope you guys didnt trade Live this EA while Draghi's speech

Click to Enlarge

Name: Screenshot1.png
Size: 71 KB

vvFish Dec 3, 2015 11:19pm | Post# 573

1 Attachment(s)
Click to Enlarge

Name: Screenshot_22.png
Size: 140 KB

AdamG Dec 4, 2015 1:27am | Post# 574

1 Attachment(s)
vvFish, and?Click to Enlarge

Name: Screenshot1.png
Size: 50 KB

Darius98 Dec 4, 2015 4:18am | Post# 575

1 Attachment(s)
Wooooo... i hope you guys didnt trade Live this EA while Draghi's speech {image}

Hello Adam,

which version of EA did you use? I am using version 1.5 with default settings and yesterday I had great profit on my real account. Version with ADX is not profitable as Math with Renko street.

Have a nice day
Click to Enlarge

Name: Screenshot3.png
Size: 50 KB

udeltaforex Dec 4, 2015 4:51am | Post# 576

1 Attachment(s)
Renko + ADX + Stochastic
while Draghi's speech
3/12/2015
Best regards
Click to Enlarge

Name: Renko + ADX + Stochastic.png
Size: 28 KB

Darius98 Dec 4, 2015 4:58am | Post# 577

Renko + ADX + Stochastic while Draghi's speech 3/12/2015 Best regards {image}
Hello udeltaforex,

Could you post screenshot with comments column. I would like to see the performance of each robot. Do you using also default settings? Basically Renko EA is profitable but in ADX i have more loss than profits

Thanks and have a nice day

udeltaforex Dec 4, 2015 5:02am | Post# 578

there is no robot
all trades are done manually
Best regards

kumetto Dec 4, 2015 6:21am | Post# 579

there is no robot all trades are done manually Best regards
Nice results
Could you share template please?

udeltaforex Dec 4, 2015 8:05am | Post# 580

kumetto
you can find template and indicators on post 560
Best regards


© Forex Factory