Forex Factory (https://www.forexfactory.com/)
-   Platform Tech (https://www.forexfactory.com/forum/69-platform-tech)
-   -   Testing DRAW_FILLING mode in MT4 build 600+ (https://www.forexfactory.com/thread/479696-testing-drawfilling-mode-in-mt4-build-600)

pygnol Apr 12, 2014 10:24pm | Post# 1

Testing DRAW_FILLING mode in MT4 build 600+
 
Dear all,

I'm trying to test the DRAW_FILLING drawing mode now available in MT4 since 600. According to the official documentation, this mode, so far only available in mt5, is now supported by mt4. I adapted some examples from the web as tests to check this new functionality, but it seems i'm not able to make it work. Maybe I miss something. Did some of you manage to make it work? Or this feature still is not working in recent builds of metatrader 4. My actual version is build 625.

Thanks in advance for your valuable comments or help. Best wishes

Thierry

Gumrai Apr 12, 2014 11:36pm | Post# 2

I've been unable to make it work either (625)

cja Apr 13, 2014 2:51am | Post# 3

There is a lot of functionality in the help file that pertains only to MT5 even though it is supposedly the new MT4 documentation. I suspect it is a hurriedly rehashed MT5 help file that has not been thoroughly checked, don't forget MetaQuotes stated early on that they were not going to update the help files for the new MT4 so I guess something is better than nothing? just don't expect everything to work. Try using ENUM_TIMEFRAMES it will list all the MT5 periods M2 M3 M4 etc none of which can be used on a live MT4 chart.

pygnol Apr 13, 2014 8:59am | Post# 4

Thanks for your feedback. Seems it is not my own inability to make it work. I'll monitor this in the coming new builds. For short-term needs, let's do without DRAW_FILLING mode.

Best wishes

Thierry


© Forex Factory