Forex Factory (https://www.forexfactory.com/forum.php)
-   Platform Tech (https://www.forexfactory.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Help adding a filter to the Freebie Indicator (https://www.forexfactory.com/showthread.php?t=296139)

Dredding82 May 27, 2011 8:57pm | Post# 1

Help adding a filter to the Freebie Indicator
 
1 Attachment(s)
Hey sup all? I need some help getting my indicator to work....i tried to added a higher TF Heiken Ashi candles color for the "Trend" but for some reason its not filtering the signals with the higher Heiken Ashi candles color. If someone could please take a look at it and help me fix it.

Thanks
Dredding82
Freebie Signal Alert v2.0.mq4

zznbrm May 30, 2011 8:55am | Post# 2

You are trying to use the shift variable (pos) for both the current chart timeframe and D1.

Do something like this to get the shift value for the D1 chart:

int posD1 = iBarShift( Symbol(), PERIOD_D1, Time[pos] );

Then use "posD1" as the shift in the iCustom calls for the D1 timeframe.

Dredding82 May 30, 2011 4:20pm | Post# 3

You are trying to use the shift variable (pos) for both the current chart timeframe and D1.

Do something like this to get the shift value for the D1 chart:

int posD1 = iBarShift( Symbol(), PERIOD_D1, Time[pos] );

Then use "posD1" as the shift in the iCustom calls for the D1 timeframe.
Thanks zznbrm i tired that but then i couldnt get it to compile without errors....maybe i will get it working one day once i get alot of other stuff done.

Dredding82 May 30, 2011 6:41pm | Post# 4

Ok i got it....guess i moved something when i typed that part of the code in.. Thanks man


© Forex Factory