Forex Factory (https://www.forexfactory.com/forum.php)
-   Platform Tech (https://www.forexfactory.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   ATR in pips indicator help. (https://www.forexfactory.com/showthread.php?t=183533)

angus Jul 17, 2009 11:22pm | Post# 1

ATR in pips indicator help.
 
5 Attachment(s)
I modified this "ATR in pips" indicator so that it would display stop loss and profit levels, but my programming skills are somewhat sad.
Now I get these strange black lines on my charts, seems to predominately happen on the yen pairs using higher time frames.
If any body could possibly help it would be much appreciated.

Thanks
Angus.

"ATR in pips" is the original and "ATR IN SL-TP(a) is my sad attempt.
ATR in Pips.mq4
ATR in Pips.ex4
ATR in SL-TP(a).mq4
ATR in SL-TP(a).ex4
Click to Enlarge

Name: chart1.gif
Size: 27 KB

sangmane Jul 18, 2009 11:52am | Post# 2

1 Attachment(s)
hi,

here the modified code. hope this help
ATR in SL-TP(a)(1).mq4

angus Jul 18, 2009 2:19pm | Post# 3

Thank you, much appreciated.

Angus.

freeRider Dec 18, 2012 7:00pm | Post# 4

is anybody using this goodie?

Works good?

BogiFX Apr 20, 2014 8:24pm | Post# 5

How does this indiicator works?Can someone explain it?I took a re-search on google but couldnt find a lot about it.

srt Apr 20, 2014 8:56pm | Post# 6

1 Attachment(s)
How does this indiicator works?Can someone explain it?I took a re-search on google but couldnt find a lot about it.
An indicator that places lines for SL & TP based upon ATR.
NOT an EA that places the orders, just places lines so you can put your orders if you want them based upon ATR.
Click to Enlarge

Name: eurusdh4-1.png
Size: 43 KB

BogiFX Apr 20, 2014 11:06pm | Post# 7

{quote} An indicator that places lines for SL & TP based upon ATR. NOT an EA that places the orders, just places lines so you can put your orders if you want them based upon ATR. {image}
Thanks.


© Forex Factory