Forex Factory (https://www.forexfactory.com/forum.php)
-   Platform Tech (https://www.forexfactory.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Changing TF in multiple charts (https://www.forexfactory.com/showthread.php?t=152439)

Montecristo_ Feb 12, 2009 8:46am | Post# 1

Changing TF in multiple charts
 
HI,
in MT4 I have a lot of tabbed charts.
Is there any script that can change TF in every opened chart ??
I'd like to switch from 5 min to 1 hour just pressing a key.
Cannot use profiles because the need to draw the same object (trend line, fibo, etc) in very profile.
Thanks in advance.
Bye

Montecristo_ Mar 25, 2009 2:59pm | Post# 2

HI,
in MT4 I have a lot of tabbed charts.
Is there any script that can change TF in every opened chart ??
I'd like to switch from 5 min to 1 hour just pressing a key.
Cannot use profiles because the need to draw the same object (trend line, fibo, etc) in very profile.
Thanks in advance.
Bye

No one ??

;-)

Any suggestion ?

Tnx again

magnumfreak Mar 25, 2009 5:39pm | Post# 3

you cannot change timeframes with a script. Sorry.

Pipsqueak4x Sep 21, 2010 6:39am | Post# 4

Here is a script to do this....
 
1 Attachment(s)
..... and be sure to copy it to: c:/programs/your MT4 folder/experts/scripts and then attach it to a single chart, being sure to check the box "Allow DLL imports". (It is not necessary to check the box "Confirm DLL function calls", otherwise you have to click on confirmation boxes when the script is run).

You will need to attach this script to only one of the open charts every time you want to change all charts TFs at once.

Here is the thread it came from: http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=243256

Enjoy!
Change TF All charts.mq4


© Forex Factory